2KS/Set Professional Prírodných Nechtov Prípravka Dehydrate Nechtov Primer Silná Priľnavosť Nail Art Kit pre Akryl Prášok, Gél lak na Nechty

  • €1.46 €2.93
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Nechty Umenie A Nástroje

Sku:
  • w21458
Značky:
  • koal gélové nechty, zdravé jedlo prípravka občerstvenie, zdravé jedlo prípravka misy, decoreo gélové nechty, na nechty, akryl prášok disigne, praimer baza top, satin akryl prášok, lucy roztomilý nechty, ackyrl gélové nechty, top jedlo prípravka služby
  • Objem: 15ml
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov: COMBO
  • Druh: Gel Polish

Váha: cca 110g

Nail Prep Dehydrate * 1

Balenie Zoznam:

Štýl: priehľadná fľaša, hnedej fľaši

Odrážky:

5、Príslušné Funkcie: Priehľadná fľaša je nail prep dehydrater na dehydrate prírodné nechty pred vzťahovať akryl & UV gély.Hnedé bolttle je klinec primer na lepenie prírodných nechtov a UV gél len.

Klinec Primer * 1

4、Široké použitie: výrobok je veľmi kompatibilný so všetkými gélové nechty, akryl prášok a kvapalných systému, ako aj všetky umelé nechty umenie, a skvele spolupracuje so všetkými poprednými odbornú starostlivosť o nechty značky na trhu.

Špecifikácia:

3、Vyváženie a Zabrániť: Naše puto je ideálny na zníženie nechtov olej a vytvoriť silný základ.Použitie UV gél primér kyseliny zadarmo nechtov base gel aplikácie.

1、Silná Priľnavosť: najdôležitejší krok v žiadnej profesionálne umelé nechty aplikácia je príprava nechtov doska a vytvoriť nadáciu.Použitie týchto dvoch položiek sa majú nastaviť nadácia pre veľký nechty!

Veľkosť: o 3 * 3 * 7.7 cm/1.18 * 1.18 * 3.03 v

2、Č Zdvíhacie: Pomocou týchto vysoko kvalitných produktov, spolu sa zabránilo zrušeniu a poskytnúť nechty s etch pomôcť dodržiavať prírodného nechtového lôžka povrchu.

Anonymous 2022-11-28

Stále nie sú testované, ale vyzerá dobre. Bohužiaľ primer unikli:/

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: