112pcs Kúzlo Náramok, Takže Kit DIY Šperky, Náhrdelníky, Takže Kit s Darčeka ffor Dievčatá, Ženy Valentines Narodeniny Vianoce

  • €13.38 €19.68
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Event & Party

Sku:
  • w1873
Značky:
  • plantes jewerly tvorby, veľa valentines day darček, duch jewerly tvorby, strieborné korálky maul, junior deti darček, prívesok štúdia 2022, zmiešané šperky organizátor, lucite strieborné korálky, poratable šperky organizátor, manželka valentines day darček
  • Príležitosti: Narodeninová Párty, Deň detí, Späť Do Školy, Deň vďakyvzdania, Strana, Vianoce, Valentína, Svadba, Nový Rok, Ukončenie štúdia, Výročie
  • Číslo Modelu: 2022
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Súbor Typ: Áno

Materiál: zliatiny

Balík obsahuje:

20 x prívesky

1 x Darčeková krabička

Rozšírenie reťaz dĺžka: 5 cm/1.97 palcový

Náramok dĺžka: 16 cm/6.29 palcový

Špecifikácia:

2. Zliatiny šperky budú oxidovaného a vyblednuté, tak málo, ako je to možné kontakte s vodou, pokúste sa, prosím, tesnenie skladovania, ak nie na sebe.

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Bezpečný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny materiálu, Nikel, Olovo a Kadmium zadarmo, krásne a zdravé, priateľské k pokožke, hypoalergénne, odolné a ľahko sa skladuje.

5 x Kožené Náhrdelníky

112Pcs DIY Šperky Auta: Tam sú 20 prívesky, 40 Kovové Korálky, 42 Sklenené Korálky, 5 Náramky, 5 Kožené Náhrdelníky, 112pcs spolu, všetky z nich sú zabalené v exkluzívnej darčekovej krabičke.

42 x Sklenené Korálky

Jednoducho urob si sám: Len odstráňte skrutku, jemne na konci pracka, vyberte korálky alebo prívesky sa vám páči do reťazca, potom utiahnite skrutku, môžete ľahko vziať zobrazili kľúčové tlačidlá vypnuté a usporiadať ich, alebo prejsť okolo nich, aby sa rôzne náramky.

5 x Náramky

Perfektný Darček pre Ňu: Mix a zápas korálky a závesy prispôsobiť a vytvoriť štýlový náramok pre každú príležitosť a nálady.Skvelý darček pre dievčatá na narodeniny, Vianoce, Valentín, Deň matiek, Výročia, atď.Tiež, môžete vytvárať jedinečné šperky a dať ho do svojho milenca, priateľov, alebo rodinu.

40 x Kovové Korálky

3. Pred nosenie, odporúča sa aplikovať vrstvu nechty na šperky spomaliť rýchlosť oxidácie.

Podrobnosti:

Rôznych Prevedeniach: S veľa rôznych štýlov, ktoré sú dobre vykonanej vzhľad a krásne, umožňuje zápas im vytvoriť štýlové šperky pre každú príležitosť a nálady.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: