SKYFAME Auto Rám Fascia Adaptér Pre Toyota Noah Esquire Voxy 70 Rokov 2007-2013 Android Rádio Dash Montáž Panel Auta

  • €24.24
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

častí interiéru

Sku:
  • w1837
Značky:
  • moldura 2 din opel astra, toyota prístrojovej dosky, giulietta rádio, 9 palcový rám, prehrávač
  • Položka Hmotnosť: 0.5kg
  • Názov Modelu: TOYOTA6742
  • Položka Dĺžka: 15inch
  • Položka Druh: Fascias
  • Názov Značky: skyfame
  • Druh Materiálu: ABS
  • Položka Šírka: 15inch
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Výška: 13inch
  • Rok: Na roky 2007-2013

Pre postroj s CANbus protokol okno, budete musieť zadať výrobné nastavenie Android hosť a vyberte príslušnú CANbus značky a modelu, v aute, autobuse konfiguračné menu.Odporúča sa aktualizovať najnovšie MCU a konfiguračného súboru pri WiFi pripojenie na Internet.To je tiež odporúča nainštalovať pod vedením profesionálov, alebo skúsených osôb.

B. Ak self-inštalácia vyžaduje zákazníkov zhodnotiť vlastnú prevádzky technologickej a uistite sa, že inštalácia a montáž v súlade s štandardné prevádzkové špecifikácie

D. úprimne dúfam, že si môžete nechať nám cenné pripomienky a návrhy, a úprimne sa tešíme na vašej piatich-star pochvalu!Ak dáte negatívne recenzie, prosím, komunikovať s nami o problém, tak, že môžeme vyriešiť problém pre vás, a vyzve nás, aby poskytovali lepšie služby a neustále zlepšovanie.

2.

Uplatnenie: používa sa, aby boli kompatibilné s modelmi vo vyššie uvedený zoznam model a premenený na Android, veľký displej, inteligentné auto multimediálne navigáciu zvuk S špeciálny postroj do auta, je vhodné nahradiť pôvodný rozhlas a ozvučenie

Postroj a dekódovanie súčasťou

1.Toyota Noah Esquire Voxy 70 rokov 2007-2013

C. Ak sa stretnete s akýmikoľvek problémami, použite, prosím, dajte nám spätnú väzbu v čase a budeme odpovedať v priebehu 12 hodín

C. V prípade prepravy škoda, nahláste nám to do 3 dní po obdržaní zásielky a poskytnúť príslušné certifikáty.Všetky obalové materiály a predmety musia byť v úplnom súlade s dopravcu kontrolnej metódy.

Podľa štandardného dizajn pôvodného vozidla, nie je potrebné rezať všetky drôty a zástrčku zapojte inštalácia je jednoduchá

E. Vzhľadom na neustály technický aktualizácia a inovácia produktu, budeme loď najnovšiu verziu a byť spätne kompatibilné s menšími rozdielmi oproti starej verzii bez predchádzajúceho upozornenia.

B. Ak máte špeciálne požiadavky alebo otázky, obráťte sa, prosím, on-line služby zákazníkom

Ak potrebujete vytvoriť nový bus protokol dekodér alebo nákup vo veľkých množstvách, kontaktujte náš služby zákazníkom dohodnúť ďalšie záležitosti!

3.

Vedenia sa používa pre car audio, navigáciu do auta, spoločné verejné auto Android riešenia, ktoré spĺňajú pin definíciu štandardných a hlavného vypínača line interface je 16pin

Dizajn: jednoduchá inštalácia, vhodná pre auto multimediálne DIY refitting pre profesionálnych obchodníkov a jednotlivých kupujúcich.

Produkt úvod

A. musíte nájsť skúsených profesionálnych inštalatérov alebo miestne obchody zaoberá zmene a autoopravárenstve

C. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete sa vrátiť a výmenu výrobku bezpodmienečne, návrat musí mať originálne balenie a príslušenstvo, a vrátenie doprava je kupujúceho zodpovednosti.

Rám súčasťou

SKYFAME Electronics Co., S.r.o.angažuje sa v dizajne a predaj automobilov, elektronické produkty pre mnoho rokov.Bola založená skupinou mladých auto úprava nadšencov.V Číne, existuje mnoho fanúšikov!Privádzajú nás inovovať a opraviť chyby.To je naša radosť slúžiť a uspokojiť každý majiteľ auta a odborníkov v automobilovom aftermarket.Sme odhodlaní poskytovať zákazníkom kvalitné aplikácie skúsenosti pri nízkych nákladoch.Výrobky boli prísne kontrolované, dôrazom na efektívnosť a včasnú aktualizáciu, a vyváža do Európy, Severnej Ameriky, Južnej Ameriky a Juhovýchodnej Ázie a vyhrali dobré recenzie.Značka: SKYFAME je preferované značky pre profesionálnych kupujúcich a odborníkov z automobilového audio-visual elektroniky.

A. používame viacero dopravcov pre zákazníkov vybrať podľa regiónu, a popularity logistické trasy.Prosím, vyberte ďalšie možnosti podľa vašich aktuálnosť požiadavky a prepravu ceny.

A. Všetky produkty majú jeden rok záruka.Ak výrobok je chybný, môžete sa vrátiť nám ho do 30 dní, a môžete vymeniť za nový výrobok.Môžete tiež rokovať na reedícia príslušenstvo potrebné na opravu.

Ak potrebujete vytvoriť multimediálnu rám formy pre nový model, kontaktujte náš služby zákazníkom dohodnúť ďalšie záležitosti!

Adaptívne hosť veľkosť obrazovky: 9 & 10 inch

O Prepravu

B.Táto záruka sa nevzťahuje na situácie, mimo špecifikovaný rozsah použitia z dôvodu zneužitia, umelých škody, náhodnej škody, vniknutiu vody, nesprávne fungovanie.

O SKYFAME

Výrobky boli testované a testované na 100% elektrifikácia výkonnosť a iných ukazovateľov

D. Vzhľadom na obmedzenie streľba zariadenia a rozdiel terminálu displej zariadenia, môže byť určitý farebný rozdiel medzi výrobkom a reálnych objektov, ktoré nemôžu byť použité ako dôvod na zvyšovanie produkt sporov.

Použitie: 1:1 návrh modelu z pôvodnej rozhlasovej inštalácie časť, kompletné úpravy kit

Odporúča sa používať Android hostiteľov s tradičnými riešeniami, ako sú Topway xyauto nowada ftytek.Pre niektoré dekodéry, môžu byť kompatibilné s výrobkami určených poskytovateľom riešení, budeme ich informovať, špeciálne pokyny.

Zoznam kompatibilných modelov

Materiál: šetrné na životné prostredie ABS plast, žiadny zápach a anti-aging.Nastavovacia skrutka M3 × 8 samostatne závitové skrutky.

O Inštaláciu A Uvedenie do prevádzky

O Po-Predajný

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: