4-6 Palcový 10-15 CM Turecko Marabu Peria Biely Ružový Oblak Načechraný Svadobné Šaty DIY Šperky, Dekorácie, Doplnky Pierko 50pcs

  • €1.14 €1.44
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Šitie Odevov & Textílie

Sku:
  • w1758
Značky:
  • knihy načechraný, mäkké perie šaty, pštrosie perie luky, jedinečný pierko, klobúk páva, dievčatá perie boa, ružová orgány, grand perie, oblaky pančuchové nohavice, svadobné šaty modrej turecko
  • Materiál: Turecko Pierko
  • Vzor: Farbená
  • Číslo Modelu: 10-15 cm Pierko
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

1 vrece (50 ks)

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sozoslovensko.sk!

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu.

Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne).Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne da

Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!

Balenie obsahuje:

Veľkosť: 4-6 cm / 10-15

Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale musíte platiť extra expedičný poplatok.

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).

Pozn.2:v Dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Note1:môžete Si vybrať inú farbu, ktorú chcete .

Popis:

Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám nahradenie bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka ID.

Vlastnosti: 100% zbrusu nový Turecko pierko

Prosím, Správa nás od 9:00.do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty.

Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám.Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne).Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: