Brandon Meče Black Tsubou/ Guard Zliatiny Príslušenstvo pre Japonský Samuraj Meč Katana Kvetinový Vzor, Tsubou Meč DIY Príslušenstvo

  • €14.59 €16.21
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

ozdoby

Sku:
  • w1465
Značky:
  • ventil suzuki katana, nôž dlho katana, čiapky katana, figúrka samuraj, meče mužov, espada samuraj meč, japonské meče vyrobené woold, toradora meč, anduril kovové meč, starostlivosť japonský meč
  • Príslušenstvo typ: Tsubou/ Stráže
  • Kov: Zliatiny
  • Názov Značky: Brandon Meče
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Použitie: Príslušenstvo pre Japonský Meč Katana
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kov
  • Kovanie Techonology: Plne ručné
  • Číslo Modelu: LXHJ010
  • Štýl: Ľudové Umenie
  • Tému: Športové
  • Farba: Čierna

2. Kupujúci' Informácie-snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby.Avšak, niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Vezmite prosím na vedomie, že nie sme loď, na víkendy, alebo štátnych sviatkov.

1. Príprava Čas: potrebujeme 2`5 pracovných dní na prípravu meč, ak tam nie je prispôsobenie sa o to.Viac času bude potrebné, ak produt je prispôsobený.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd , 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. 2. Ak nie ste spokojní s našimi porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba .Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. 3. Prosím, napíšte nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu, môžete sa vrátiť.Žiadosť: 1. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 2. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Longquan je pôvodné miesto, z obľúbených meče a celadon (črep).Je známy doma i v zahraničí na výrobu Longquan meče.Na základe 2600 rokov'traditional meč kultúry Longquan, naša spoločnosť zdedené a vyvíjajú predkoch meč-kováčske remeslo, absorbuje zásluhy iných kolegov, a vybrať najlepší materiál na forge meče o viac ako 20 pracovných postupoch ako zatĺkať, odpratávanie, podanie, gravírovanie, ochladzovanie, leštenie, atď.To je slávny pre typické znaky "húževnatý a ostrá, pár tvrdosť hebkosť, ohrozujúce lesklé čepeľ, nádherné vzory a príslušenstvo"

Vďaka za vysoké očakávania a podporu od našich zákazníkov.Budeme nikdy sklamať akýkoľvek meč-milenca a našich zákazníkov.Medzitým, snažíme sa, aby každý meč byť vynikajúci s obnoveným úsilím, čo dokonalosti viac ideálny, a splniť všetky zákazníci'satisfactions.

Teplé Riadku 1. Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel.Konečné farby nájdete na našej skutočnej tovaru.Prosím, vedeli to skôr, než si ho kúpiť.Ďakujeme ! 2. Obrázky sme sa ukázať, sú 100% Reálne Objekt na Fotografovanie . 3. Ako všetky naše produkty sú plne ručné, 1`2 cm líši môže byť existoval. *Balenie obsahuje: 1. a tsubou

Tsubou materiál: zliatiny Stav: Úplne nový A Tsubou/guard je dobré pre rovnováhu meč.To môže chrániť svoje ruky od posuvné do kotúča počas krýh.A to vás môže ochrániť od bolieť, keď ste v tréningu alebo finghting s ostatnými s Japonský meč.Tsubou môžu byť použité pre katana/wakizashi/tanto meč.Pre veľkosť: Tento tsubou zmestí štandardnú veľkosť meč.Môžete pridať viac seppas na svoj meč, ak tsubou vnútorné veľkosť je príliš veľký na čepeľ.A tiež môžete brúsiť hrany tsubou otvor s súbor, aby sa diera väčšia, ak vnútorné veľkosť je príliš malý na svoj čepeľ tak, že to môže byť vybavené.

Anonymous 2022-12-28

Rýchle dodanie! Ten istý výrobok ako description! Ďakujeme!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: