5 KS Solárnych elektrární, Candy Cane Svetlá Vonkajšie Vianočné Výzdoba Slnečného Svetla S Santa Claus Trávnik Lampa LED Záhrada Cesta Vianoce Dekor

  • €17.13 €34.97
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Osvetlenie A Svietidlá

Sku:
  • w14395
Značky:
  • solárne, vianočné, solárne, vianočné osvetlenie vonkajšie, záhradné solárne svetlo, Vianoce, vianočné osvetlenie vonkajšie
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Názov Značky: everso
  • Zdroj Napájania: Solárne
  • Certifikácia: ce
  • Je Stmievateľné: No
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Úroveň Ochrany: IP65
  • Materiál Telesa: ABS
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Solárne Typ: Ni-MH
  • Použitie: DOVOLENKA

Materiál: Plast

[Platné Príležitostiach] Candy cane svetlá môžu byť uvedené ako darček pre vašich blízkych priateľov alebo rodiny.To môže byť tiež použitý ako vonkajšie osvetlenie vklad, narodeniny, svadby alebo Vianočné dekorácie a pomáha vytvoriť slávnostnú a teplú atmosféru.

Popis produktu:

1. Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

Široký Použitia: môžete použiť náš candy cane svetlá vkladov vyzdobiť svoj dvor, záhrada, park, príjazdová cesta, chodník a rybník, ktorý môže urobiť váš domov viac atraktívne.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Táto sada 5 candy cane cesta svetlá sú jednoduché nastavenie, pomáha, aby sa váš dom dovolenku-pripravené v žiadnom okamihu.S jasného svetla, toto nastavenie spôsobí každý dom zachytiť pozornosť na rodinu, priateľov a susedov.Dať tieto dekoratívne candy palice a dostať rodiny v duchu Vianoc!

Názov produktu: Walking Stick Svetlo

[IP44 Nepremokavé] S IP44 vodotesný hodnotenie, dážď nebude jednoducho namočiť do trstiny svetlo, takže nie je potrebné sa obávať, skrat alebo škody spôsobené počasím a môže sa používať v akomkoľvek počasí.Ideálne pre vnútorné i vonkajšie dekorácie.

Poznámka:

[Kvalitný Materiál] Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, cukrovej trstiny, svetla, ktoré je odolné, oteruvzdorné a je odolné proti korózii pre dlhodobé použitie a nie je ľahko poškodené alebo nefunkčné.Najnovšie colourways a nástenné závesy bude nielen vytvoriť slávnostnú atmosféru v mäkká, bez odleskov svetla, ale tiež vyzdobiť váš domov a dať zmysel pre humor.

Prívesok Špecifikácia(Nepovinné): Snehuliak, Santa Doložka

Farbu svetla: teplá

Energie: 0,6 W

[Solárny Walking Stick Svetlá] v Tejto Vianočné trstiny svetlo je solárny pohon, nie je potrebné pre napájanie alebo výmeny batérie.Solárny panel má vstavaný svetelný senzor, ktorý konvertuje slnečné svetlo na elektrickú energiu, aby trstiny svetlo žiariť.Pohlcuje svetlo energie počas dňa a rozsvieti sa automaticky na noc, čo je energeticky veľmi úsporné, ekonomické a šetrné k životnému prostrediu, bezpečné a spoľahlivé.

[Ľahko Používať a Inštalovať] candy cane svetlá prísť s trávnikom vkladov umožňuje inštaláciu svetiel v polohe zvislej vo vašej záhrade alebo na dvore.Môžete jednoducho nainštalovať candy cane svetlá a pridať candy cane svetla do otvoru, veľmi flexibilné a ľahko nainštalovať.

Svetelný režim: 8 funkcií (vždy zapnuté, vlna, kontinuálne, blikanie, pomalé flash, svetlé off, snové, rýchly flash)

Slávnostné Svetlo Vnútorné Vonkajšie Dekorácie,Pripojiteľná Záhrada Vklad Svetiel Sada 5,Candy Cane Stick Cesta Obrysové Svetlo

Tvar: Walking stick

Kľúčové Vlastnosti:

5 x Vianočné Walking Stick Svetlá (Vrátane Vkladov)

Kreatívny Dizajn: candy cane chodníku svetlá sú navrhnuté s solárnej energie, ktoré môžu ušetriť veľa pre vás.

Dovolenka Tému: Osvetľujú vašu cestu s určitou nostalgiou a dekoratívne candy palice, je ideálna dekorácia tento sviatok.

Trstiny dĺžka: 37x13cm/15x5in, rozteč: 50 cm/20in, čiaru: 200 cm/6.6 ft

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: