Hot Predaj Priehľadného Plastu Jasné, Crystal Prípade Pre 3DS XL Ochranné Hard Shell Kože, puzdro Pre Nintendo 3DS XL LL

  • €4.39 €4.62
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Video Hry

Sku:
  • w14176
Značky:
  • nintwndo 3ds prípade, accepterch prípade, nintendo 3ds 25 shell, dobrý 3ds xl prípadoch, harry 3ds xl shell, vlastné nintendo 3ds, nintend 3ds xl shell, 3ds li shell, 2ds žltá shell, 3ds muž
  • Číslo Modelu: pre 3ds xl
  • Názov Značky: Ricoddaa
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Kompatibilné Nintendo Model: Nintendo 3DS

1) 8 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka . 2)Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale , ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky .NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sozoslovensko.sk!

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky , konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky . 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sozoslovensko.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Vracia:

3. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, kupujúci bude zodpovedná za poškodenie, alebo stratu a neposkytneme vám vrátime plnú sumu.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Hot Predaj Priehľadného Plastu Jasné, Crystal Prípade Pre 3DS XL Ochranné Hard Shell Kože, puzdro Pre Nintendo 3DS XL LL ( Nie pre Nové 3DS XL LL)

3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny , a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné fasterly.

6. Nebudeme vrátenie poštovné poplatky za odmietol zásielok.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

5. Prepravné poplatky neobsahujú žiadne import daní a ste zodpovedný za ciel.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás .Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

2. Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní po svojom prijatí, pod podmienkou, že tieto položky sú v pôvodnom podmienok.

2. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Funkcie: Tento Kryštál Prípade pre 3DS je navrhnutý tak, aby ponúkajú dôkladné vonkajšiu ochranu povrchu pre 3DS bez kompromisov použiteľnosti; Účinne predchádzať pre 3DSL konzoly od nuly & nečistoty; To foriem dokonale tvar Pre 3DS-LL/XL; poskytuje maximálnu ochranu dostupné a zároveň umožňuje ľahký prístup ku všetkým tlačidlám a portom.Ideálny doplnok pre 3DS Konzoly ochranu.Špecifikácia : Farba : Transparentná Hmotnosť : 90g Kompatibilný Model : Pre 3DS XL LL Package Zahrnuté : 1xCrystal Prípade pre 3DS XL LL

1. Keď si objednáte, pls zvoliť spôsob dopravy, a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.

2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň, keď ste podpísali box.

Poznámka: v Tomto prípade práve vhodné pre Staré 3DSXL/LL(Verziu 2012)

4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko , a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad v prípade, že sa dostanete box.

5), Ak ste z Švajčiarsko, Švédsko, Rakúsko a vyberte TNT prepravu spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad v prípade, že sa dostanete box.

5. Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

1. Robíme snažiť ponúknuť každému zákazníkovi čo najlepšie služby.

4. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

4. Pls upozorňujeme, že ste resposible pre všetky možné ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

1) Ak ste v Brazílii , dodacia lehota je 25-90 dní , bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

6) Ak ste z Nemecka , a vyberte TNT prepravu spôsobom, prosím, provise vaša spoločnosť kód

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Nie sme schopní zaručiť, dodacia lehota na ceste v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, ktoré môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše výrobky sú kontrolované.

Anonymous 2022-09-20

Výborná. Článok ako je popísané vyššie. To sa hodí dokonale.

Anonymous 2022-09-18

Prišiel s škrabance. Vyzerá to bolo už použité aj keď je to, čo hovoria.

Anonymous 2022-08-14

To prišlo rozbité to nie je veľkosť, dostal som peniaze späť

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: