Popruh pre Apple Hodinky 5/4/3/2/1 Kapela 38mm 42mm Nehrdzavejúcej Ocele Gold Black 40 mm 44 mm Náramok Milanese Watchband pre iwatch

  • €4.62 €5.78
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Príslušenstvo Hodinky

Sku:
  • w13627
Značky:
  • goldan apple hodinky, ringke apple hodinky 44 mm, y68 smart hodinky, zlato, popruh iwatch 4 pásma 44 mm, fitvit naopak 2 popruhy, iphone nabíjací kábel 7 band, ios iwatch popruh, suunto 9 kapela z nehrdzavejúcej ocele, 20 mm sledovať kapely golden rose, apple hodinky prípade, f 44 mm
  • Kapela Druh Materiálu: Milanese
  • Číslo Modelu: Watchband
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Stav: Nový bez značky
  • Položka Druh: Watchbands
  • Kapela Dĺžka: 22 cm
  • Názov Značky: SAMCO
  • Spona Typ: Pracka

2.Spojené Kráľovstvo: 15-29 pracovných dní.

- Všetky položky sú úplne nové a absolvoval kontrolu kvality.

- Vaša Spokojnosť je náš jediný výkon, váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, láskavo nechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

- Ak máte akékoľvek otázky, prosím, láskavo kontaktujte nás prostredníctvom www.sozoslovensko.sk správy.

- Čo je www.sozoslovensko.sk Poštovné ?

- Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady spojené s prepravou.

- Otestujeme plne pack a pozorne, a poslať s sledovacie číslo.

7.Ostatné krajiny: nie viac ako 10-45 pracovných dní.

- Prosím, aby malé farebné rozdiely spôsobené rôznym fotoaparát alebo svetlo prostredie.Budeme pokračovať vášho oznámenia do 2 pracovných dní po prijímať.Vrátenie sa uskutoční len v prípade, ak výmena nie sú k dispozícii.

5.Spojené Štáty: 7-20 dní.

- Vlastný/Dovozné Dane: Kupujúci sú zodpovední za platenie ciel, daní a DPH (ak existuje) v ich krajine.Suma, ktorú ste zaplatili vylučuje akékoľvek vlastné dane.Zvyčajne sme deklarovať ako "hodinky(Dar)", keď doprava, pokúsiť sa pomôcť minimalizovať všetky možné importovať dane/DPH/GST.Ale nemôžeme gurantee žiadne daňové poplatky, ako je to závisí od vašej krajiny politiky.

4.Brazília: 20-40 pracovných dní.

- Kontaktujte náš služby zákazníkom výkonný pred položka vrátiť.

- Sme oficiálny autorizovaný predajca na www.sozoslovensko.sk.Špecializujeme sa na hodinky na mnoho rokov.Zameriavame sa na výrobný proces.Každá časť každého hodinky, je starostlivý a trvanlivé.Sme odhodlaní poskytovať vysoko kvalitné hodinky a najlepšie služby pre všetkých našich zákazníkov.Poskytujeme 12-mesačná Medzinárodná Záruka, servis pre všetkých našich hodiniek.

- V prípade, že položka je chybné, keď sa dostanete, prosím, kontaktujte nás e-mailom a stručne opísať škody, spolu s obrázkami alebo vedi, Prosím, odpovedať do 2 dní po prijatí, ak žiadne škody.Ale my nebudeme akceptovať návrat všetky položky za škody, ktoré po použití alebo poškodené factitiously.

- Chybné položky by mohli byť vrátení v záručnej dobe A s pôvodným balík.

- To zvyčajne trvá 7-45 pracovných dní po celom svete, závisí od vášho cieľa.Predpokladaná Dodacia lehota Cca:

- Návrat položky sa nesmú používať.

- DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

- Tovar zasielame po celom svete www.sozoslovensko.sk Poštovné a iných logistických služieb, Dopravy Zásielok v závislosti od mimo sezóny a v sezóne pôšt.Od teraz používame Sos www.sozoslovensko.sk platformu prepravná metóda: www.sozoslovensko.sk Doprava.www.sozoslovensko.sk Doprava doručovanie balíkov z číny do zvyšku sveta, a to robíme v spolupráci s big logistických služieb, ako napríklad Singapur Post, OMNIVA-Estónsko Post, Correos, Posti Fínsko, SPSR, DHL a iné.

- Ak ste nespokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte namiesto zvyšovania spor, alebo zanechať akúkoľvek negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nech vás majú radi nakupovanie náladu tu.Ďakujem!

- Tovar bude odoslaný, ako sa platby prijímajú.(S výnimkou Víkendov a Sviatkov)

- Všetky sú balené v dobrom stave, pred položka odoslanie.

3.Španielsko: 10-25 pracovných dní.

1.Ruská Federácia, Bielorusko: 8-25 pracovných dní.

- 12 mesiacov Factory Záruka za chybný tovar. (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí)

- 100% záruka nových tovarov a aj stav, keď je dodávaný.

- Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

6.Írsko, Austrália: 18-25 pracovných dní.

- Plnú náhradu, ak pozemok nebude prijatá alebo vrátené.

- Dúfame, že sa môžete dokončiť svoju objednávku platba ihneď, ako je to možné , uistite sa, že môžete dostávať naše vysoko kvalitné hodinky, akonáhle je to možné.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: