Haldis 3D Tlačiarne Upgrade Kit Plné Kovové Časti Kompatibilné s vzdať sa-3 S1, Edner-3 PRO, Kladka Upgrade HIWIN Lineárne Príručka

  • €104.22
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Počítač & Office

Sku:
  • w1134
Značky:
  • 3d tlačiarne príslušenstvo, 3D Tlačiarne Diely a Príslušenstvo, 3D Tlač a Doplnkovej Výroby, vzdať sa 3 v2 osi z lineárnej železničnej, lineárne železničnej vzdať sa 3, cnc kompletný kit, vzdať sa 3 v2 upgrade diely, vzdať sa 5
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Hmotnosť: 0,8 kg 1,8 kg
  • Číslo Modelu: Vzdať Sa-3 S1
  • Názov Značky: Haldis 3D
  • Položka Druh: Hardvérové Časti/Časti Strojov

Linky železničnej veľkosti:

Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu.Ak narazíte na nejaké problémy počas inštalácie, prosím, kontaktujte nás čo najskôr a my vám pomôžeme vyriešiť problém rýchlo.

3. Existujú dve možnosti pre upgrade kit:

4. X-osi profil pôvodný stroj musí byť vymenené, upevňovacia skrutka otvor pozícia je pridané, a frézovanie drážky sa pridá sa prispôsobiť pôvodný stroj X-osi pásu úpravu.Doplnky sú vzájomne zladené s originálne príslušenstvo, a inštalácia je jednoduchá.

Kompatibilné modely: vzdať sa-3 S1 & vzdať sa-3 PRO

5. Pre inštaláciu otázky, balík, ktorú dostanete, bude obsahovať papiera návod na inštaláciu.Ak máte ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás a my vám odpovieme vám v čas.Pre prepravu, môže byť potrebné zaplatiť dovozné clo účtované vo vašej krajine, ďakujeme za vašu spoluprácu!

Os Y: MGN9H-300mm *2

Táto súprava je vhodná pre upgrade trate železničnej nahradiť kladka pohyb pôvodný stroj, ktorý umožňuje rýchlejšiu tlač, vyššiu presnosť a dlhšiu životnosť.

Os X: MGN9H-320 mm *1

1.Všetky inovované náhradné diely sú presne opracované podľa sústruhy CNC precision, proces je zrelé a stabilný, a to je presne zhodné s pôvodným stroj náhradných dielov a inštalácia je viac pohodlné a jednoduché

Upgrade package musí byť použité s line koľajnice,odporúča sa použiť Hiwin lineárne vodidlá

Balík 2: Riadok koľajnice je potrebné zakúpiť samostatne v nasledujúcich veľkostiach

Balík 1: Zápas 5 Hiwin koľajnice

2. Keď sa stroj začne nosiť von z pôvodného kladka kolies a ložísk, existuje niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť, aby sa niektoré vylepšenia a možno aj menej bolesti hlavy.Päť line koľajnice celého stroja sú inovované a stabilné dual osi upgrade systému nie je neznáme.Cieľom je zvýšiť úroveň Z-osi bez straty stability výška osi.Y-osi dual lineárne vodidlá upgrade, je lepšie, než jedno-track verziu a koleso pohybujúce systému.

Osi Z: MGN12H-330 mm *2

Aby high-kvalitné časti používame vysoko kvalitné materiály.Veríme, že pomocou high-kvalitné časti, súčasti a príslušenstvo za následok lepšie výtlačkov a zvýšená spoľahlivosť tlačiarne.Keď dostanete našich produktov, budete prekvapení tým, kvalitu a byť schopní spozorovať rozdiel od ostatných produktov na trhu.Máme prísne normy kontroly kvality a skontrolujte každú položku, ako je zabalený a dodaný na vás.

Ak máte nejaké nápady pre budúce produkt odporúčania, upgrady, alebo hodnotenia našich súčasných produktov, prosím, kontaktujte nás.Tešíme sa na hovoriť s vami.

Anonymous 2022-10-03

Skvelý set. Dobrý frézovanie častí. V stavebnici sú kalibrátory a šablóny pre presnú inštaláciu dielov. Jasné inštrukcie.

Anonymous 2022-12-05

Tovar prijatý ako inzeroval. Inštrukcie boli jasné.

Anonymous 2022-08-15

Vysoká kvalita auta. Diely boli všetky profesionálne frézované s dokonale využitý otvory pre skrutky. Všetko hodí sa veľmi dobre, a teraz sa mi S1 je viac pevné a môže tlačiť rýchlejšie! Som objavil na Hiwin koľajnice a zdá sa, že bude v poriadku. Nie ste si istí, či sú zákonné alebo nie, má žiadny základ pre porovnanie. Som čistiť ich v IPO a lubed nich, a to v práci aj dosť. Jedinú výčitku mám pokyny. Sú to vlastne dobre napísal a ilustroval ale oni napchať manuál na to, čo by malo byť na veľkosť A3 papier do formátu A4 a... jo, ak ste na tom s vekom, ako som ja, by ste pravdepodobne pripraviť lupa, alebo tak niečo.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: