Nový 2 v 1 Pílou Brúsky Ručné Reťazové Reťazca Ostrenie Reťazová Píla Súbor Zaostriť Nástroj Reťazová Píla Sharpener Záhradné Náradie

  • €5.76 €9.61
( 3 Hodnotenie zákazníkov )

Nástroje

Sku:
  • w1003
Značky:
  • reťazová píla sharpener, Brúsenie nástroj, reťazová píla, nástroj
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Reťazová Píla Sharpener
  • Názov Značky: ganwei
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Druh: Brúsny Blok

- Súbor priemer: 4.0 mm

【Užite si Tesárstvo Život] vyzýva: Tento reťazec pílového kotúča sharpener je ľahký a prenosný, reťazovú pílu, ostrenie je nástroj na jednoduché použitie vonku.Nová reťazová píla zuby sharpener poskytnúť jednoduché a rýchle videl reťazca ostrenie metódou.

- Materiál: ložiskovej ocele

【Čas-úspory & Efektívne] vyzýva: Môžete Použiť elektrická reťazová píla brúska na poľskej reťaze bez odstránenia reťazová píla reťaz, aby sa vaše reťazca v top stave a ušetriť peniaze použitím samostatne ostrenie pílou nástroj.

- Hmotnosť balenia: 350 g / 12.35 uncu

- Farba: oranžová

【Prenosné & Plug-in Design] vyzýva: kompaktná veľkosť umožňuje vykonávať elektrická reťazová píla sharpener kdekoľvek, plug-in design, takže nemusíte mať strach o reťazová zaostrovanie nefunguje, mohli by ste starostlivo poľský vaše reťazová píla reťaz, je to užitočné pílou časti, súčasti a príslušenstvo.

O tejto položky

- Položka hmotnosť: 350 g / 12.35 uncu

【Jednoduché Používanie] vyzýva Praktický nástroj pre rýchle ostrenie zuby a hĺbka obrysu v jedinom kroku.Vhodné pre všetky značky chiansaw 3/8" ihrisku chian

- Položka veľkosť: 380 * 60 * 25 mm / 14.96 * 2.36 * 0.98 v

- Veľkosť balenia: 380 * 60 * 25 mm / 14.96 * 2.36 * 0.98 v

- Názov: Reťazová píla Reťazová Sharpener

【Vysoko Kvalitný Materiál] vyzýva Vyrobená z odolného plastu a whetstone.Extra whetstone je za predpokladu pre ich výmenu.Vezmite prosím na vedomie, že brúsny kotúč je vysoká odolnosť proti opotrebeniu a nie je potrebné časté výmeny.Udržať reťazca a vodiace tyče olejované môže znížiť trenie a pomôcť predĺžiť životnosť výrobku.

Špecifikácie:

Anonymous 2022-09-07

Dobrý produkt a rýchle dodanie

Anonymous 2022-09-14

Veľmi dobré. Som odporučiť.

Anonymous 2022-10-30

Klamlivá reklama: zariadenie bolo popísané v reklame ako "2 v jednom jednoduchom Súbor Pílou Sharpener..." a fotografiu ukázal celý prístroj bol tiež pripojená, pozrite si foto v prílohe. To, čo bolo stanovené je iba Chopin ako je vidieť na obrázku nižšie. Predávajúci tvrdil, že opísal predaj len súbor príslušenstva a uvedené na spodnej línie reklama a nestotožniť sa vrátiť položku, a vrátenie platby. Neodporúča vôbec.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: