Pokožku Šampón Kefky Mäkké, Flexibilné Silikónové Štetiny pre Starostlivosť o Vlasy Hlavu Relax Ergonomické Pokožku hlavy Peeling pre Lupiny Rast Vlasov

  • €1.01 €1.59
( 1 Hodnotenie zákazníkov )

Krása A Zdravie.

Sku:
  • w10012
Značky:
  • organizaro make-up štetec, špirála vlasov kefa, feng vlasov kefa, poraziť vlasov kefa, flecy vlasov kefa, sólo make-up štetec, tui make-up štetec, agri vlasov kefa, tier make-up štetec, arganový vlasov kefa
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Číslo Modelu: špirála
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Druh: špirála

3. [Ergonomický dizajn] myš-štýl rukoväť hodí dlane dokonale, a non-slip drážka zaisťuje stabilné uchopenie dokonca aj v sprche.Konkávne povrchu 24-vedúci kefa, hlava sa hodí pokožku a poskytuje najväčší pracovný priestor.

5. Tipy na použitie: 1. Vhodný pre každého, bez ohľadu na pohlavie a vek; zvieratá sa tiež, ako je táto kefa na kúpanie alebo voskovanie. 2. Pre zdravie, odporúčame, aby každý člen rodiny majú jedinečný jeden. 3. Po každom použití, len opláchnite vodou a zaveste ho vyschnúť.

2. 100% potravinársky silikón zuby-naozaj hygienické a bezpečné.Mäkké hroty masáž pokožky účinne bez poškriabaniu, a sú dostatočne flexibilné, aby prejsť vlasy bez nezamotá alebo ťahanie.Na turmalín obsiahnuté aktivuje bunky a zvyšuje prietok krvi.

2. Prosím, aby nepatrný rozdiel medzi údajmi a ručné meranie.

Špecifikácie produktu:

Veľkosť: 9.8*8.3*5.6 cm

1. Pod vplyvom mnohých faktorov, ako sú jas displeja a svetla jas, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od obrazu zobrazené na webových stránkach.

Balík zahŕňa: kúpeľ kefa*1

Materiál: Silikón

1. FREATECH šampón kefa (prvej generácie)-Ako hru meniča šampón, to dokonale nahrádza prst prevádzky, čo vám umožní vychutnať hlavu spa počas procesu čistenia vlasov a vlasovej pokožky.

4. Jednoduché vlasov a vlasovej pokožky starostlivosti postupov: Pri umývanie vlasov každý deň, dôkladne odstrániť lupiny a accumulations na pokožku hlavy, a uplatňovať starostlivosť o vlasy produktov hlboko, aby sa vaše vlasy čistú a sviežu.Jemne masírujte na mokré alebo suché vlasy, revitalizovať pokožku hlavy.

Upozornenie:

Anonymous 2022-09-18

Páči sa mi to! Pohodlné používanie! Určite odporúčam

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: