Predlžovací Kábel Skladovanie Cievky PP Zelená Predlžovací Kábel Cievky Stáť 8 KS Kábel Cievky Predlžovací Kábel Zábaly Pre Káble Spotrebiče Hadice

  • €2.85 €4.07
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Domov Skladovanie A Organizácie

Sku:
  • w19984
Značky:
  • predlžovací kábel skladovanie cievky pp zelená predlžovací kábel
  • Druh: Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Použitie: taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

Popis:

Veľkosť: asi 30*12*1 cm/11. X 4.72 X 0.39 palcový

5.Pohodlný Nástroj: Tento Predlžovací Kábel Winder je pohodlné skladovanie nástroj, ktorý možno použiť na uloženie napájacie káble, nabíjačka káblov alebo hadíc; to bude váš domov cleaner.

2. To Môže byť upevnený na stene.

2.Praktické Použitie: môžete opraviť Predlžovací Kábel Skladovanie Cievky na stenu.Je veľmi vhodné opraviť späť koniec kábla rovnako, nie je inštalačný otvor na boku.

3. multi-účel predlžovací kábel držiteľov, vhodné pre vaše každodenné použitie.

1.Bohatý Množstvo: Predlžovací Kábel Držiak možno použiť na klasifikáciu káblov, nabíjanie káble a iné typy lán.Tam sú viacúčelové šnúra držiakov pre vás.

Špecifikácia:

4.Vysokokvalitného Materiálu: Predlžovací Kábel Organizátor nie je ľahké zlomiť a roll up, ale je pevné a stabilné, pretože je vyrobená z vysoko-kvalitných PP materiálu.

1*Predlžovacie Káble Holde

Balenie zoznam:

Materiál: PP

3.Román Farby: Líšiť od bežných čierna, Zelená Kábel Winder môžete nechať dostanete kábel organizátor držiak, ktorý vyzerá viac výrazný, takže váš bezdrôtový fádny.

Zelená Predlžovacie Káble Organizátor môže mať veľa káble, ktoré nemá trvať veľa úložného priestoru, a je pohodlná na použitie.

1. Vyrobený z vysoko-kvalitného PP materiálu, odolné a stabilné.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: