Kovové Jednootvorová Pero Slučky Držiak Otočná Samolepiace Perá Klip S Pružinou Slučky Kancelárske Potreby

  • €1.01 €1.59
( 0 Hodnotenie zákazníkov )

Domov Skladovanie A Organizácie

Sku:
  • w15764
Značky:
  • neodym push kolíky, vysúvacia ceruzka prípad
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.sozoslovensko.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

-

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

O Platbu

Typ: samolepiace Farba:Strieborná Veľkosť aplikácie: Ako obraz zobrazený 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál: Kov Package: 1pcs/nastavenie Upozornenie: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.ak existuje niečo zlé, kvalitu, množstvo a typ výrobku, prosím fell zadarmo zmluvy náš zákaznícky servis. 4.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie!

5Stars spätnú VÄZBU

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

O Zásielky

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.sozoslovensko.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O spätnú Väzbu

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: