5 ks Nové Mini Micro Stepper Motor Malé 8x9.2 mm 2-fáza 4-wire Stepper Motor S Meď Výstroj

  • €1.52 €2.20
( 4 Hodnotenie zákazníkov )

Elektrické Vybavenie A Spotrebné Materiály

Sku:
  • w13227
Značky:
  • nema malé stepper motor, stepper motor benbox, dc motor bj, krok ds mini, Stepper Motor, 2 stepper, 12v červ gear motor povinnosť, corolla stepper motor, uzavreté slučky šperky, yaskawa stepper motor
  • Druh: iné
  • Certifikácia: CCC, ce
  • Fáza: 2
  • Holding Krútiaci Moment: iné
  • Krok Uhol(stupne): iné
  • Prúd / Fáza: iné
  • Číslo Modelu: micro stepper motor
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

+ Sledujte nás na užite si exkluzívny diskontné ceny!

Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Vyššie s medenou vonkajší priemer je 1.8 mm Výstroj

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Úplne nové

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Poznámka:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.

5 ks Nové Mini Micro Stepper Motor Malé 8x9.2 mm 2-fáza 4-wire Stepper Motor S Meď Výstroj

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Špecifikácia:

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Výstupný Hriadeľ > Dĺžka: cca. 4 mm

Package zahrnuté:

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Vrátenie 1. Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky.

1 x Stepper Motor

Stepper Motor Priemer: cca. 8 mm

2. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. 3. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. 4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 5. Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám nahradenie bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. 6. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. 7. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sozoslovensko.sk!

+ Sledujte nás na užite si exkluzívny diskontné ceny!

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Výtvarné spracovanie a dobrý výkon.

Dlhá životnosť.

Jednoduché použitie.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Platba

Výška: cca. 9.2 mm

Výstupný Hriadeľ: cca. 0.8 mm

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Poštovné

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Anonymous 2022-12-12

Vynikajúce služby. Vysoko odporúčané predávajúci AAa+

Anonymous 2022-12-05

VEĽMI SPOKOJNÝ

Anonymous 2022-12-12

Všetko, čo je dobré a rýchle. Predávajúci odporučiť.

Anonymous 2022-11-21

Neviem, prečo som ich kúpil, len ako hračka :) Odpor vinutia 20R, to je dva vinutím, rany jednou bližšie k prednej strane, druhý na zadnej strane. Zuby ozubených desať, dva body upevnenia na prednej príruby s niť-v druhu M2. Bohužiaľ, jeden z piatich motorov rozvrátil mimo vinutia drôtov od kontaktu, ale môžete spájky to.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: